Angelique Vandebroek

Meerderjarig
Op het moment dat ik kwam solliciteren bij MaMu was ik de jongste van de groep.  Bij wijze van verwelkoming vroeg Nico dan maar met een knipoog of ik wel meerderjarig was.  De toon was meteen gezet en MaMu maakte zijn reputatie waar: een bureau met leuke, bekwame mensen die een goed evenwicht tussen werk en plezier houden.

Gebouwen maken

Als mensen die niet in het vak zitten vragen wat ik doe, zeg ik dat ik gebouwen maak.  Gebouwen voor mensen om in te leven, dat is belangrijk voor ons.  Een gebouw moet esthetisch en functioneel goed zitten, maar het moet ook en vooral op maakt van de klant gemaakt worden.  Dat is het eindpunt.  Wijzelf, de mensen die aan het project mee gewerkt en gebouwd hebben en de mensen die het gebouw gebruiken moeten allemaal even tevreden zijn.

Eén voor allen

Op een of andere manier is het heel makkelijk om je op dit kantoor snel thuis te voelen.  Als je iets kwijt wil aan iemand, kan dat.  Het is ook dat wat we in onze contacten met de klanten willen.  Wij zijn er voor hen, zoals hier iedereen er voor elkaar is.

 

Angelique in het kort:

Bouwjaar? 1993

Bij MAMU sinds? september 2017

Diploma? Master in de architectuur

Gebouw der gebouwen? Een gebouw kiezen kan ik niet.  Sommigen zijn mooi door de beleving die erbij hoort, anderen door hun functionaliteit,…  Het is moeilijk om al die factoren in evenwicht te krijgen, al vind ik dat de Scandinavische architectuur daar wel vaak in slaagt.

Waarom ben je architect geworden? Als kind was ik al bezig met dingen ontwerpen, van krabbels in de kantlijnen van mijn schriften tot kleren.  Architectuur was een goede combinatie van ontwerpen, wiskunde, wetenschap én het had nog een sociaal aspect.

Uitlaatklep? Ik speel volleybal in competitie.

Motto? Een goede quote van Loesje: Als de moed je in de schoenen zakt, moet je op je hoofd gaan staan.

Eten? Aziatisch: sushi, noedels en al de rest.

Sterk in? Probleemoplossend denken

Verliefd op? Mijn vriend Thomas


CONTACT  angeliquevandebroek@mamu.be