Catrice Smeets

Op zoek naar samenhang
Ruimtes inrichten is het liefste wat ik doe. Bij MAMU zit ik niet in een interieurcocon, maar tussen de architecten en dat levert een fijne kruisbestuiving op. Het is ook praktisch. Vraagt een opdrachtgever om een muur te slopen of de indeling van een ruimte grondig te veranderen, dan is dat geen probleem. Bij MAMU hebben we er de mensen en de kennis voor.

Niks is doorsnee

Onze inspiratie halen we van overal. En bij elkaar. Iedereen bij MAMU heeft zijn eigen stijl en visie. Maar toch sluiten die altijd nauw bij elkaar aan. Verdergaan waar anderen stoppen, ook dat is MAMU ten voeten uit. Klanten kunnen bij ons terecht voor een totaalpakket. En we gaan geen vraag uit de weg. Advies over de totaalinrichting van een gebouw, van kelder tot nok? Tot aan de keuze van de kapstok toe? Verwacht geen standaardoplossingen, maar samenhang en een boeiend interieurverhaal.

Kleur bekennen

Ik heb twee liefdes: ruimtelijkheid en dieren. Als ik geen interieurarchitect was geworden, dan zat ik nu allicht in een dierenartsenpraktijk. Straf toch dat ik een architectenbureau beland ben met een hond als mascotte? Geike is een weimaraner en ze hoort er helemaal bij. Zo zie ik ook interieurarchitectuur: wat je toevoegt moet passen bij wat er al is.

 

Catrice in het kort:

Bouwjaar? 1981

Bij MAMU sinds? Augustus 2012

Diploma? Master in interior design

Projecten waar ik aan meewerk? Horeca, kantoren, kleine verbouwingen

Waarom ben je interieurarchitect geworden? Na mijn studies grafische en reclamevormgeving, had ik het gevoel dat er een dimensie ontbrak: ruimtelijkheid.

Uitlaatklep? Bootcamp, film, familie.

Eten? Zeker geen aardbeien!

Sterk in? Ditjes en datjes.

Verliefd op? Mijn man Robin, zoontjes Finn & Jack en huistijger Murphy


CONTACT  catricesmeets@mamu.be