Geike

Bij MAMU verzeild geraakt
Het toeval heeft mij in 2007 bij MAMU gebracht. De baasjes van mijn mama werkten geregeld samen met het MAMU-team en aangezien er geen geschikt baasje voor mij werd gevonden, hebben ze besloten mij aan MAMU af te staan ter adoptie. Een trauma dat ik al snel vergeten was, dankzij mijn nieuwe warme thuis.

Een takenpakket even divers als mijn tinten grijs

In het begin was het even wennen om mee te draaien in een architectenbureau,
mijn takenpakket was niet onmiddellijk afgelijnd. Maar inmiddels is mijn pakket even divers als de tinten grijs van mijn vacht. Op het bureau zorg ik voor de verwelkoming van de bezoekers door eerst hard te blaffen en vervolgens te gaan knuffelen. Op werven speur ik naar lunchpakketten en alles wat eetbaar is. Op deze manier zorg ik ervoor dat er bij onze uitvoerders geen extra kilootjes bij komen.

Lopen, lopen en nog eens lopen.

Buiten mijn dagtaak bij MAMU geniet ik het meeste van te gaan joggen met mijn baasjes. Slecht weer houdt ons daarbij niet tegen, een beetje modder maakt het alleen maar leuker. In het bouwverlof kan je mij meestal in de Italiaanse Dolomieten aantreffen waar ik ten volle geniet van de natuur. Na al die inspanning kruip ik ’s avonds tussen mijn baasjes in onze sofa om gezellig samen tv te kijken.

 

Geike in het kort:

Bouwjaar? 2007

Bij MAMU sinds? September 2007

Diploma? Master in snuffelen en knuffelen

Gebouw der gebouwen? Alle gebouwen waarvan de ramen en deuren nog niet geplaatst zijn, dan kan ik vrij binnen en buiten lopen.

Waarom bij MAMU gaan werken? Ik heb niet echt de keuze gehad, maar ik had mij geen betere thuis kunnen voorstellen. Bij MAMU is er altijd wel iemand die mijn vriend wil zijn. Door de vele werven in uitvoering is er ook veel speurwerk naar bouwgebreken uit te voeren. Dus uitdaging genoeg!

Uitlaatklep? Lopen, lopen en nog eens lopen. Al kan ik soms ook wel eens genieten van een dag lekker niets doen.

Moto? Iedereen is mijn vriend en ik ben vriend van iedereen.

Eten? Heerlijke brokjes van Hill’s.

Sterk in? Blaffen als er iemand binnen komt, uitbundig begroeten en het speuren naar koffiekoeken en lunchpakketten op de werf.

Verliefd op? Alle MAMU-ers en ook een beetje op Ciocky.


CONTACT  geike@mamu.be