Inne Houtmeyers

Het volledige plaatje doen kloppen
Interieurarchitectuur is een microbe. Het is elke dag een vat vol nieuwe uitdagingen en dat laat je niet zomaar los. Het kriebelde al in mijn studententijd. Het is trouwens op kot dat ik Nico en Jeroen leerde kennen. Toen ze me jaren later vroegen om bij MAMU te beginnen, moest ik niet lang nadenken. De sfeer op kantoor? We zijn méér dan collega’s. We werken hard maar maken ook veel plezier. Feesten doen we ook graag. En samen gaan skiën en het bouwverlof inzetten. Dat plezier straalt af op ons werk.

Voorbij zwart-witdenken

Een echte MAMU-signatuur? Daar zijn we te bescheiden voor. Onze stijl is die van de klant. Het omgekeerde is ook waar: een MAMU-klant is een klant die openstaat voor genereuze architectuur. Duur? In de beperking toont zich de meester. Toch?

4 doorslaggevende factoren

Ik hou van het ontwerpen zelf: van nul starten om dan bij iets heel moois uit te komen. Van bij het begin voelen dat het goed komt. Merken dat de bouwheer mee is met mijn ideeën. Zalig! In mijn werk als interieurarchitect hou ik rekening met 4 factoren: een ontwerp moet mooi en functioneel zijn, en binnen het budget en de vooropgestelde timing afgerond worden. U vindt die 4 ook belangrijk? Welkom!

 

Inne in het kort:

Bouwjaar? 1978

Bij MAMU sinds? Mei 2008

Diploma? Master in interior design

Gebouw der gebouwen? Alles van Richard Neutra

Projecten waar ik aan meewerk? Hotels, woningen, kantoren, …

Waarom ben je interieurarchitect geworden? Ik tekende al plannen toen ik nog maar 9 was

Uitlaatklep? Joggen met vriendinnen, terrasjes doen, reizen, familytime.

Eten? Alles op de dessertenkaart.

Sterk in? Meubelontwerp en detaillering.

Verliefd op? Tim en op dochter Nore en zoontje Nias


CONTACT  innehoutmeyers@mamu.be