Ronald Verweyveld

Meer dan plannen tekenen alleen
MAMU heeft altijd mijn aandacht getrokken. Interessante projecten, een straffe blog, jonge ondernemers en bekende gezichten, want Jolien en ik hebben ooit nog samen op kot gezeten. Toen ik eind 2013 vernam dat MaMu op zoek was naar een architect om het team te versterken, heb ik mijn kans gewaagd. Met succes en veel plezier.

Van A tot Z

Bij MAMU word je vanaf dag één betrokken bij boeiende projecten. Als architect ben je verantwoordelijk van A tot Z, van voorstudie tot en met de oplevering van het gebouw. Dat maakt het heel boeiend en geeft enkel voordelen. Voor jezelf én voor de klant, want die heeft voor het hele traject één vast aanspreekpunt.

Veel meer

Waarom MaMu And more? Omdat we veel meer doen dan een gebouw tekenen en bouwen. Voor ons is de voorafgaande fase superbelangrijk: wat wil de klant, welk budget staat er tegenover, met welke factoren moeten we rekeningen houden? … We willen de opdrachtgever en zijn project helemaal doorgronden en daar maximaal op inspelen. En dat gaan we echt heel ver in. Een visie die we het hele traject meenemen, tot en met de oplevering.

 

Ronald in het kort:

Bouwjaar? 1984

Bij MAMU sinds? Februari 2014

Diploma? Master in architectuur

Gebouw der gebouwen? Projecten waar ik aan meewerk? Horeca, kantoren, kleine verbouwingen

Projecten waar ik aan meewerk? kantoorprojecten, automotive, …

Waarom ben je architect geworden? Op een bepaald moment was er die klik. Als kleine jongen was ik altijd wel al geïnteresseerd in gebouwen en techniek. En ik kon uren met Lego spelen.

Uitlaatklep? Ik loop een drietal keer per week en af en toe neem ik deel aan wedstrijden en marathons. Lopen is voor mij ideaal: een kwestie van stoom afblazen én perfect combineerbaar met werk en gezin. Daarnaast toer ik af en toe rond met mijn oldtimers.

Moto? Het is pas goed als het niet beter kan.

Eten? Alles wat hartig is, absoluut geen fan van zoete dingen.

Sterk in? Ik ben vrij perfectionistisch, heb graag de puntjes op de i. Dat heeft zo zijn voordelen in de uitvoering van een dossier en op de werf.

Verliefd op? The ladies in the house… Evelien en dochtertjes Mila en Ella.


CONTACT  ronaldversweyveld@mamu.be