Senne Geunens

Nergens beter dan thuis
De manier waarop MaMu zich profileert naar de buitenwereld toe sprong me in het oog. En deed me solliciteren bij hen. Ik was op zoek naar een jong en dynamisch bureau waarin grote, verschillende projecten aan bod komen. En ik werd met open armen ontvangen. Mijn werkplek is een team waarin ik me thuis kan voelen.

Next level
Ik zie een grote uitdaging in sociale woningbouw en bij MaMu richten we ons daar ook steeds meer op. Het is een soort architectuur waar je met zo weinig mogelijk ingrepen een zo goed mogelijk resultaat moet halen. Ik zou graag ook een bejaardentehuis of zorggroepswoning ontwerpen, dat zou next level zijn van wat ik nu aan het doen ben. Daar hangt ook dat idee aan vast van de wereld te verbeteren, ik wil graag zo bekwaam mogelijk worden in wat ik doe.

Werk en leven
Bij MaMu wordt alles gevierd en ongeveer elke maand is er iemand jarig. Dat bewijst dat naast het werk ook het leven belangrijk is. Die ingesteldheid maakt ons een erg joviaal bureau, vind ik. En dat vertaalt zich ook naar de relatie met onze klanten. Zij vertellen een verhaal en het is onze taak om dat verhaal uit te schrijven en tastbaar te maken. Die kortsluiting tussen wat de klant verwacht en hoe wij daarop inspelen is erg boeiend. De manier waarop mensen zich openstellen voor een ontwerp zegt veel over hen. De belangrijkste vraag is dan ook niet wat je in je huis wilt, maar hoe je leeft.

Bouwjaar? 1994
Diploma? Master in architectuur

Bij MAMU sinds? Augustus 2018

Gebouw der gebouwen? Social housing Studio Ripoltison. Een sociaal woningproject waar met een conceptuele benadering gezocht wordt naar woonkwaliteit.

Waarom ben je architect geworden? Ik werk graag naar iets toe, maar ik wil ook vooral op mijn manier een steentje bijdragen aan de maatschappij. Beter maken wat we hebben.

Eten? Alles uit de Aziatische keuken.

Uitlaatklep? Koken en muziek luisteren, disco bij voorkeur.

Sterk in? Ik beschouw mezelf als een teamspeler, enthousiast en positief ingesteld.

Verliefd op? Mijn vriendin Olivia, maar ook op het vak en op reizen.


CONTACT  sennegeunens@mamu.be