AUDI-BOETIEK OVER 3 VERDIEPINGEN

PETER GUELINCKX: “COMBINEER EEN OPTIMALE WINKELERVARING VOOR NIEUWE EN TWEEDEHANDSWAGENS MET EEN OPTIMALE ORGANISATIE VAN DE NAVERKOOP”

Categorie
AUTOMOTIVE
Over dit project

Als de grootste concessie van Limburg, binnen de D’Ieteren Group drong de beslissing zich op om een heuse flagshipstore te bouwen in Hasselt. De toonzaal is ontworpen binnen de richtlijnen van het “terminal concept” van Audi. Door de showroom over 2 verdiepingen in te planten en te verschuiven ten opzichte van elkaar, ontstaat er een dynamische geheel van gebogen wanden en krijgen we een boeiend ruimtegebruik met interessante perspectieven. Klanten kunnen in hier 25 voertuigen bewonderen. Op de ondergrondse verdieping worden in de “Audi Approved :plus”-toonzaal 20 tweedehandsvoertuigen voorgesteld. De indirecte verlichting en de strakke vloer zorgen voor intieme sfeer waar alle aandacht naar de wagens gaat.

Naast de verkoop is de naverkoop een evenwaardige tak binnen een moderne concessie. De koppeling van de directe receptie met de achterliggende werkplaats vormen een onmisbare schakel in een optimale klantentevredenheid. De 9 bruggen, de twee elektrische werkplaatsen, een modern magazijn en een afzonderlijke motorwerkplaats bieden het personeel een laboratorium achtige omgeving om herstellingen uit te voeren.