PRESTIGIEUS WERKEN BOVEN TOONAANGEVENDE CONCESSIES

PGC IMMO: “WE ZOEKEN EEN NIEUW ONDERKOMEN VOOR AUDI EN VW CFR, DE NIEUWSTE C.I. VAN DE MERKEN. DE BIJKOMENDE KANTOORRUIMTEN MOETEN HELPEN OM DE INVESTERING SNELLER TERUG TE BETALEN.”

Categorie
OFFICES
Over dit project

Ontwerp een multifunctioneel gebouw waarin de concessies van twee merken (Audi en VW) gecombineerd worden met polyvalente kantoorruimtes, dat was in een notendop onze opdracht. Beide gebouwen zijn ondergronds verbonden door een parkeerkelder met een totale oppervlakte van 4.600 m2. De VW-concessie heeft een toonzaal met een oppervlakte van 2.198 m2. Het interieur is fris en overwegend wit, en sluit aan bij het imago dat VW wil uitstralen. Aan de achterzijde biedt het gebouw onderdak aan een werkplaats van 2.575 m2 met een bandenstockeerinstallatie voor 6000 banden.

De Audi-concessie draagt de signatuur van het terminalconcept en oogt met zijn gebogen vormen en geperforeerde aluminium gevelbekleding dynamisch en futuristisch. Om klanten een maximale service te bieden, is er ook achter deze concessie een werkplaats voorzien met een oppervlakte van 2.021 m2.

Boven beide concessies zijn er respectievelijk 3.365 en 4.140 m2 polyvalente kantoren ontwikkeld. Door het open grondplan en het strategisch inplanten van de trapkernen kan ieder verdiep flexibel ingericht worden om een zo groot mogelijk cliënteel aan te trekken. De technische uitwerking koppelt hoog comfort aan slim energiegebruik. Dit resulteerde in een doordachte technische installatie die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garandeert.