CREATIVITEIT IN EEN STRAK MAATPAK

MAMU: “ONTWERP EEN MULTIFUNCTIONELE WERKRUIMTE VOOR 16 MEDEWERKERS DIE TEGELIJK DIENST DOET ALS VISITEKAARTJE VAN ONS BUREAU."

Categorie
OFFICES
Over dit project

Werken is plezier. Die visie trokken we door in ons kantoor. Om het werk zo aangenaam en functioneel mogelijk te laten verlopen, creëerden we voor elke activiteit of afspraak een aparte, aangepaste ruimte.

Zo ontwierpen we een grote werktafel waar alle medewerkers hun ‘thuisbasis’ hebben. Kennisdeling staat hier centraal. Even afzonderen of in beperkte kring aan de slag gaan, kan in een apart concentratiekantoor met ruimte voor 4 medewerkers. De lounge aan de inkom nodigt uit tot informele meetings. Via ons domoticasysteem kunnen we er op de digitale display draadloos presentaties geven.

De hoge eettafel in de keuken is ideaal voor informeel overleg. De keuken is bovendien goed uitgerust zodat het kantoor voor recepties en presentaties kan gebruikt worden, maar ook ’s middags samen eten met het team behoren tot de vatse dagelijkse afspraken. Het terras vormt hierbij het gedroomde verlengstuk. Zakelijke meetings vinden plaats in de flexibele vergaderzaal die in twee opgedeeld kan worden. De hele ruimte ademt een zakelijke stijl uit met een creatieve twist. Naast het weidse panorama en trendy dakterras, vormen het plafond met grafische lay-out en de centrale archiefkast de blikvangers van het kantoor. Of hoe multifunctioneel een zeer rekbaar begrip is. Office and more dus.